avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie urmata de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie urmata de concediu

pot sa -mi depun demisia si apoi sa-mi efectuez concediul de odihna (pe durata preavizului)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 31 Iulie 2015
Multumesc pentru lamuriri. Ma gandeam ca o sa mi se ceara sa-mi depun preavizul dupa efectuarea concediului, avand in vedere ca cererea de concediu a fost aprobata cu mult inainte si eu imi depun demisia cu o zi inainte de intrarea in concediu...avand in vedere ca in acest timp trebuie sa mi se caute un inlocuitor si, pe perioada concediului se aduna deja lucrari...Multumesc inca o data.
si inca ceva ce am omis sa mentionez : are vreo relevanta faptul ca sunt functionar public?
Nu are nicio reevanta faptul ca sunteti functionar public, ideea este aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă și preaviz adrian-alex adrian-alex Bună ziua, Am următoarea situație. În data de 16 noiembrie am depus o cerere de efectuare a concediului de odihnă care a fost aprobată. Din motive ... (vezi toată discuția)
Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)