avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare poprire pe salariu

Buna ziua...povestea mea suna cam asa .....am girat pe cineva,apoi sa ajuns la poprire pe salariu.....o perioada sa oprit amandurora apoi ea a plecat la capitala unde din ce a zis nu lucraeaza cu forme legale......Am fost labiroul executorului si mi-a zis ca eu cu ce se opreste din salariu nu achit nici dobanda.Acum achitat eu toata suma...vreau sa stiu daca pot da persoana respectiva in judecata,stiind ca nu lucreaza cu carte de munca.....sau ce ma indrumati sa fac...Vamultumesc
Cel mai recent răspuns: collen , utilizator 09:57, 31 Octombrie 2015
Da, o puteți da în judecată pentru a obține o hotărâre prin care să fie obligată să vă restituie suma. Apoi, dacă aveți pe ce, o puteți executa silit.
cam cat ar costa aceasta judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a girantilor roxarx roxarx Buna ziua! Mama iubitului meu a facut un imprumut la un CAR, iar el a girat-o. Mama lui nu a platit nici macar o rata, iar asta a dus la executare silita, dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita mayacom1985 mayacom1985 Buna Seara.As dori sa stiu ce mi se poate intampla in cazul in care am primit o somatie de la executorul judecatoresc in care sunt somata sa platesc in 24 de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)