avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare acte penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare acte penale

Buna seara./ziua.
Sunt in situatia in care doresc sa obtin permisul de conducere ctg. B.
Acesta a fost anulat pentru o infractiune la Codul rutier, condamnare cu suspendare, a trecut si termenul de incercare (a fost acum 11 ani).
Nu mai am actele in original ale Tribunalului sau Judecatoriei, si acum sunt stabilit in alt judet, mult mai departe!
Pentru a reobtine permisul si pt. a nu face scoala de soferi ca cei incepatori, am inteles de la permise auto ca-mi trebuie : in original Hotararea instantei, chitanta de amenda, cazierul pt.a face un dosar !
INTREBARE: Cum trebuie sa procedez pentru a obtine o copie autentificata (similar cu originalul) a acelei horarari emise acum 10 ani de aceea instanta?
Cum si cui trebuie sa ma adresez pt. acesta, si pt. anu merge pana in acel judet, pt. ca cred ca m-ar costa mai mult decat scoala de soferi toata traba asta?!
Nu exista si o alta modalitate prin care Politia sau Tribunalul din actualul meu municipiu sa faca demersurile (la solicitarea mea binenteles) pt. a recupera acele documente?
Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile si regulile in acesta speta!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: str8 , utilizator 12:21, 2 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.
Nu stiti daca in astfel de cauze la dosar poate sa existe si o copie a amenzii primite, pt. a o legaliza si pe acesta? Iar daca nu exista, eu originalul nu-l mai am, nu se mai poate obtine permisul pe acesta cale? Este obligatorie acesta chitanta? Eu daca spun ca nu am primit amenda se poate verifica?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot conduce din nou in cazul unei condamnari cu suspendare? codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. In total au fost 3 condamnari intre 2011 - 2012 (pentru ca ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat viteza stelianacorla stelianacorla Mi-a fost suspendat permisul pt. 90 zile cu dovada 15 zile.Din motive obiective nu pot sustine examenul 13/15 si nici nu am facut contestatie.Lucrez in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)