Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care tine locul diplomei de licenta,adeverinta tot este inlocuita de 4 ani de cand doamna aterminat facultatea la Spiru Haret.Problema este ---oare este corect ca doamnei sa ii lipseasca diploma si tot dansa sa conteste cele 11 luni de vechime ale mele?eu am promovat si proba scrisa si oralul care a avut loc pe data de 29.07.
12 luni,dar eu am mai lucrat dupa cele 11 luni,trei luni ca administrator la fabrica de paine,nu vor sa ia in considerare aceasta perioada ca NU AM FOST FUNCTIONAR PUBLIC
vechime in specialitatea studiilor,nu se cerea la inscrierea la concurs,s-a cerut dupa terminarea examenului oral cand am fost desemnata castigatoarea concursului
In acest caz, nu cred ca exista posibilitatea anularii concursului.
Trebuia sa se solicite asa ceva inca de la stabilirea conditiilor de participare la concurs. De asemenea, la selectia dosarelor trebuia sa se respinga dosarul dvs pentru neindeplinirea conditiilor de participare.