avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Coloana pluviala crapata etaj 4 din 4
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Coloana pluviala crapata etaj 4 din 4

cine plateste coloana pluviala de la un apartament situat la etajul 4 din 4 daca aceasta este crapata datorita vechimi blocului si prin aceasta se infiltreaza apa de pe acoperis.
manopera cine o plateste asociatia sau proprietarul?
schimbarea tevi pluviale o platesc eu ca proprietar sau intra in sarcina ascociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:20, 1 August 2015
Instalatia de preluare si scurgere apa pluviala constituie parte comuna a carei intretinere si reparatie intra in respoonsabilitatea asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de reparatii valycalciu valycalciu Buna ziua .. as avea rugamintea de a mi se raspunde la o intrebare : daca platesc cota parte la fond de reparatii la asociatie , cine trebuie sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc cristi52cristi52 cristi52cristi52 In anul 2012 am reusit intr-un final sa reparam acoperisul blocului(eu locuiesc la ultimul etaj 4/4). Dupa cateva luni a aparut o problema la acoperis in locul ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie făcută aerisirea coloanei de încălzire la bloc? khalima khalima Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă există vreo prevedere în care să se specifice unde anume trebuie făcută aerisirea coloanei de încălzire la ... (vezi toată discuția)