avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen plangere

daca data cand am aflat cine este faptuitorul este 13.05.2009, pana cand pot depune plangerea?
Inselaciunea nu o infractiune a carei actiune penala e pusa in miscare la plangerea penala prealabila .Abuzul de incredere, in schimb , este.
Da.Formulati plangerea pentru inselaciune (nu se aplica termenul de prescriptie de 60 de zile pentru aceasta infractiune) iar infractiunea de abuz de incredere ar putea fi "absorbita" de prima infractiune.
Dvs. formulati plangerea astfel cum apreciati (inselaciune sau/si abuz de incredere), depuneti-o la Parchet iar incadrarea juridica o vor face organele de cercetare si urmarire penala.
multumesc mult, mi-ati luat o piatra de pe inima
inseamna ca pe 13 as fi in termen si pe abuz. ..
Putine date , ca sa ne pronuntam in concret.Ce s-a intamplat ? dati-ne mai multe informatii pentru a califica fapta
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prealabila picika picika ce este plangerea prealabila? (vezi toată discuția)
Prescriptia plangerii penale Narcisa_ Narcisa_ Conform art. 296 (1) Cpp, Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre ... (vezi toată discuția)
Termen introducere plangere lilicrin lilicrin Buna ziua, as vrea sa stiu care este termenul legal in care se poate introduce o plangere pentru frauda, ce se intampla daca am depasit termenul si care sunt ... (vezi toată discuția)