avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare nepoti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare nepoti

Buna ziua..mama mea are o casa dar in curte sunt 2 case ...jumatate doreste sa o treaca pe numele copiilor mei...ce acte i sunt necesare..si doresc sa stiu procedura acestei finalizari dar si ...costul acestui contract..sa nu omit a va spune ca..copii mei sunt minori. indrumati-ne va rog...va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:34, 2 August 2015
Mergeti la cabinetul unui notar public care va poate oferii toate informatiile necesare,costuri ,acte etc.
Este posibil,dar trebuie sa mergeti la un notar ptr.redactarea actelor si ptr.a afla costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.parintii mei au construit ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.parintii mei au construit impreuna o casa pe terenul bunicilor dinspre mama cu autorizatie pe numele lor.au divortat ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donatie apartament parinti-copil ADINA TICA ADINA TICA Buna ziua Ma numesc Adina Tica, am 49 ani si sunt din Resita Tatal meu a decedat in urma cu 5 luni, nu am frati, mama doreste sa treaca apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)