avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Masina parcata pe spatiul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Masina parcata pe spatiul comun

Buna ziua! As dori sa adresez o întrebare si totodata sa obtin o solutie la o problema. Este vorba despre un imobil cu parcare la demisol si subsol. Unul dintre locatari a parcat masina pe spatiul comun (care reprezinta cale de acces catre lift si spatiu de manevra) de la demisol îngreunând f mult accesul la locurile de parcare de la acest nivel si blocand totodată si accesul la liftul auto. L-am sunat si mi-a spus ca a parcat acolo pentru ca nu mergea liftul si ca este plecat din tara. Ce este de făcut intr-o asemenea situatie? De competenta cui tine? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tomasso , utilizator 03:39, 4 August 2015
Apelati la politia locala sa se ia masura de a muta masina pentru a folosi calea de acces si/sau liftul.
Puteti sesiza oficial SPR care detine competente in astfel de situatii si care poate dispune sanctionarea vinovatului pentru parcare in loc nepermis
Nici Politia locala si nici politia rutiera nu au competente in interiorul imobilului.
Adresati-va parchetului cu o plangere de tulburare de posesie ,atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un complex de blocuri si din pacate ... z3nad z3nad Buna ziua, Locuiesc intr-un complex de blocuri si din pacate sunt vecini care parcheaza masina pe calea de acces, blocand de multe ori accesul in complex. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale ... Cle0 Cle0 Buna ziua, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate.Locuiesc intru-un bloc care are la subsol 5 garaje proprietate ... (vezi toată discuția)
Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)