avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru pentru intrari-iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru pentru intrari-iesiri

Am cateva intrebari in legatura cu registrul pentru intrari-iesiri
- Atunci cand emit adeverinte sau alte documente cu numere de inregistrare, trebuie sa imi pastrez si eu o copie din acestea?
- Declaratiile pe care le depun la finante trebuie sa le inregistrez cu numar de inregistrare in acest registru, inainte sa le depun?
- Cum dau numere de inregistrare la documentele intrate in firma? De exemplu un plic cu o instiintare de la ANAF- scriu cu pixul pe el numarul meu de inregistrare din registru?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Mai multe registre intrare-iesire intr-o unitate andrei_70 andrei_70 E normal ca intr-o unitate de invatamant sa existe mai multe registre de intrare-iesire? Un registru la secretariat registratura, un registru la secretariat ... (vezi toată discuția)
Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)