avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnare facturi clienti si furnizori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnare facturi clienti si furnizori

Exemplarul care imi ramane din facturile pe care le emit la clienti pot sa il pastrez si fara stampila si semnatura acestora? E obligatoriu ca factura sa fie semnata si stampilata de client?
Dar facturile de la furnizori, e obligatoriu sa le stampilez si semnez si eu? (ma refer la exemplarul care imi ramane mie)
Cel mai recent răspuns: Andita2015 , utilizator 11:48, 5 August 2015
Din Codul Fiscal, la art. 155 alin (28): „Semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conţină factura”.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura si stampila cumparatorului pe factura? silviamitu silviamitu buna ! am aceasta intrebare : ce este obigatoriu sa apara pe factura privitor la cel care o preia ? am intilnit opinia ca este necesara semnatura SI stampila ... (vezi toată discuția)
Semnarea facturilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, In codul fiscal art 155 este specificat faptul ca [i]semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii[/i]. De catre furnizor sau client? ... (vezi toată discuția)
Facturi fiscale emise electronic/online. radulescuoctav radulescuoctav Buna ziua, Doresc sa deschid un site unde o sa vand ceva servicii. Facturile as dori sa le trimit tot online, electronic si eventual sa se emita ... (vezi toată discuția)