avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizare eveniment ONG pe plaja
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizare eveniment ONG pe plaja

Buna ziua! Reprezint un ONG din Bucuresti si am urmatoarea intrebare:

Daca vreau sa merg in acest weekend la mare si sa organizez cu asociatia cateva activitati pe plaja, pentru copii, o pot face pur si simplu? Sau am nevoie de autorizatie?

Mentionez faptul ca nu voi percepe nicio taxa de la copii, activitatile vor fi facute gratuit, insa imi doresc sa pun un mic stander cu afis, ca sa stie lumea cine suntem, in scop de promovare.

O zi frumoasa si multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 14:58, 4 August 2015
Trebuie să luaţi legătura cu administratorul plajei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica ong - pe sectie crysenc21 crysenc21 Stiu ca asociatiile pot avea in cadrul lor sectii care pot desfasura activitati economice care sunt in legatura cu scopul asociatiei. Daca o asociatie vrea ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment in aer liber AsociatiaPsiArt AsociatiaPsiArt Bună ziua! Reprezint un ONG și am câteva întrebări: Putem organiza un eveniment în aer liber fără a avea o autorizație de la primărie sau măcar ... (vezi toată discuția)
Activitate economica asociatii alinabucurenci alinabucurenci Asociația deține un spațiu care nu poate fi subînchiriat cf. contractului. Poate face activitate de alimentație publică daca scopul și obiectivele prin ... (vezi toată discuția)