Ce spuneti de promovarea unei actiuni in anulare a Statutului profesiei de consilier juridic pe motiv ca aduce atingerea ordinii publice. Ce ar spune Asociatiile colectoare de taxe si cotizatii??
n-as merge chiar asa departe cu incalificabilul! Adevarat este ca nu exista norme metodoogice la lege!
Si eu sunt cj intr-o mare de cj. Cu totii am decis sa ne retragem de la CCJ deoarece taxele lor sunt aberante!
Asta nu inseamna ca suntem fascinati de avocatura!
si la voi, chiar de multe ori se citeste in instanta din cod in fata presedintelui, stirnind zimbete!
Nu stiu de ce voi consilierii juridici simti mereu nevoia sa jigniti avocatii. Chiar nu are nimeni nimic cu voi fratilor. Daca noi citim din cod care este problema?? Ce tot insistati cu societatile voastre profesionale?? Nu vedeti ca vreti sa deveniti avocati dar sa nu va numiti avocati??
ave, sunt zzaxro de pe LiRD
..aici nu sunt cenzurat, si sustin in continuare un principiu fundamental si necesar - specializarea atat a instantelor cat si a justitiabililor - in acest sens vad oportuna calificarea ca avocat de afaceri (asista si acorda consultanta persoanelor juridice, materia concurentei, protectia consumatorului), avocat de familie (asista si acorda consultanta indivizilor si sferei familiale, succesiuni, invatamant, medicina, malpraxis), si avocat in penal (cunostinte de criminologie, drept al penitenciarelor). Asa cum este ori ar trebui sa fie avocatul poporului !!!
fortuna vis,
maximilian
ave, acelasi - te'ai referit la anulare sau la nulitate? pentru ca pentru motive de ordine publica eu inteleg nulitate, nu anulabilitate.. fortuna vis
p.s.-iar pe formula asta a publicarii in Monitor a Statutului profesiei, a se vedea Statutul medicilor dentisti, Statutul vanatorilor, Statutul psihologilor - pentru comparatie !!!
pentru domnul avocat care se pare ca este fanatic in afirmatiile sale!!!
Fratele meu, nici cj nu au nimic cu voi avocatii, problema este că voi aveti cu noi! Va este frica de păpica ce se imputinează, dar asta este n-ai ce face!!
Chestia cu cititul din cod pentru niste mari profesionisti sau crema cremelor cum vă considerati este cam injositoare!
Cu ăia din Baroul Constitutional ce aveti, că peste tot unde ii prindeti numai prosti ii faceti: Lasă-i nene să trăiască si ei, piata va decide. Prostii la gunoi, destepti profesează in continuare. Apropos! asteptatitvă si la alte surprize incepind cu 2007, asta dacă intrăm in UE!
Cod caen 7411
Aceasta clasa include:
- reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în
fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)