avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Statutul CJ
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Statutul CJ

Ce spuneti de promovarea unei actiuni in anulare a Statutului profesiei de consilier juridic pe motiv ca aduce atingerea ordinii publice. Ce ar spune Asociatiile colectoare de taxe si cotizatii??
Daca pentru consilierii juridici Statutul profesiei a fost publicat prin grija UCCJR ( emitent ) va rog a se vedea Statutul avocatilor publicat in Monitorul Oficial ( emitent UNBR ) .
Comentarii va rog .

Tare curios sunt, cum " i - a ajutat f. mult" pe unii acest Statut. ( Eu măcar l - am scris cu majusculă, chiar nemultumit fiind de el ).
Uite ca in baza legii 514/2003 (Art.6.- Consilierii juridici au drepturile şi obligaţiile prevăzute de lege potrivit statutului profesional) si a Statutului, mi-am infiintat o societate cod caen 7411, care functioneaza bine merci!
Spre ciuda dvs. domnilor avocati ! :::))))
Uitati-va va rog pe
[ link extern ]

si ce gasim acolo?

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 Aceasta clasa include: - reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)