Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original pot ieşi? Dacă nu , eu mâine merg oricum să cer un buletin nou, există regim de urgenţă în cazul ăsta? Cam în câte zile se poate soluţiona? Mulţumesc :)
Ce nu s-a inteles este ca Ares-3 are dreptate. Nu exista taxa de urgenta, iar in orasele mai mici nu are cum sa te ajute nimeni intrucat actele nu se tiparesc in localitatea respectiva dupa cum explica Ares-3 ci se face o corespondenta speciala. Faptul ca s-a nimerit ca seful sa inteleaga cum ca omul are o urgenta este altceva, in mod legal asta se face pe baza actelor doveditoare, cetateanul este inscris in registrul de audienta astfel beneficiind de un ,,salt peste rand,,. Altfel toti cetatenii ar declara ca au o urgenta, inventata doar ca sa obtina buletinul. Sa fim seriosi.
Buna ziua, eu locuiesc in germania si mi.am pierdut actele care se aflau într-o geanta, si imi trebuie neapărat un buletin nou si maine ma duc la ambasada României dar nu stiu daca voi putea reusi sa imi fac unul nou