avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale confiscare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

confiscare

as dori sa aflu legea care sune prin ce medode se confisca niste bunuri ale firmei
Mi-au fost confiscate niste bunuri de garda financiara doar pe baza procesului verbal de constatare a contraventiei
m-ar interesa nu trebuia sa imi dea un proces verbal separat de confiscare cu inventarierea exacta a bunurilor confiscate . mi-a fost confiscata si o masina dar nu mi-au luat decat masina si cheile celelate acte sunt la mine.
In baza contestatie facute de mine asupra procesului verbal nu au vrut sa imi restituie bunurile deoarece au zis ca masura confiscari a fost deja aplicata.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:09, 10 Iulie 2009
ar trebui sa scrie in pv temeiul legal
ar putea fi legea 12/1990 , daca doriti o postez , dar asta pentru bunuri; nu prea inteleg de ce au confiscat masina
Confiscarea este o sanctiune contraventionala complementara reglementata, in primul rand, prin actul normativ-cadru in materia contraventiilor, respectiv O.G. nr. 2/2001.

Potrivit dispozitiilor O.U.G. nr. 91/2003, Garda Financiara este in drept sa aplice orice sanctiuni contraventionale complementare.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie garda financiara fara temei juridic, unde o atac? Analore Analore Am sa incerc sa va expun speta cat mai concis posibil: O persoana fizica comite o contraventie care este sanctionata de Garda Financiara, prin P.V. ... (vezi toată discuția)
Contestare pv politia rutiera cristicarnisca cristicarnisca Buna seara Este primul meu subiect pe care il deschid (pana acum am fost doar cititor)dar nevoia ma face sa apelez la D-voastra. De curand am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi recuperez permisul daca fac plangere impotriva procesului verbal de contraventie? blueeyes21 blueeyes21 Salut. Sunt unu nu foarte destept caruia i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru consum alcool, alcoolemie 0.34 conform alcooltest. Intrebarea ... (vezi toată discuția)