In urma unui proces de paternitate, persoana X a fost obligata la plata unei pensii alimentare reprezentand un sfert din veniturile nete, suma care nici nu este contestata de nici un fel. A venit insa o poprire pentru pensia alimentara restanta pe perioada procesului, respectiv 11 luni, in valoare de 33,33 la suta din salarul net. Impreuna cele doua depasesc jumatate din venituri. In plus, in conditiile in care persoana X locuieste in chirie, pe care se duce mai mult de un sfert din salarul net, practic aceasta ramane fara mijloace de subzistenta. Subliniez, nu se contesta suma hotarata drept pensie alimentara. Ce se poate face insa in ce priveste sumele restante?
Asa stiam si eu. Ce este insa de facut? Se poate face o contestare a executarii? Care ar fi cea mai buna modalitate pentru reducerea sumelor, care sunt imposibil de achitat in conditiile executorului?
Poprire pe salariu
hp777
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca d.p.d.v. legal, cand angajatorul primeste de la BEJ infiintarea unei popriri pe veniturile din salariu, acesta poate ... (vezi toată discuția)
Lege poprire
vicente73
buna ziua.in urma unui proces cu fosta sotie am o executare silita la o anumita suma de bani,pe care pana acum i-am achiatat cum am putut deoarece nu am avut ... (vezi toată discuția)