avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat la o pedeapsa cu executare- extradare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat la o pedeapsa cu executare- extradare?

Buna seara am niste probleme am fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani cu executare sunt plecat din tara si nu am de gand sa ma predau aici Lucru castig bine sunt cu familia sunt condamnat pentru prima fapta furt iar a doua fapta pentru tainuire am platit o parte din prejudiciu pentru ca mam inpacat cu o parte vatamata in instanta si restul prejudiciului este de 900 de lei. Este posibil sa ma caute international si sa ma trimita acasa sami execut pedeapsa si ce pot face sa nu ma extradeze . Ma pot extrada daca eu nu vreau sau imitation pot executa pedeapsa aici va spun ca mie frica de puscariile din romania. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:15, 6 August 2015
Vă sfătuiesc să vă predați la prima secție de poliție din străinătate. Veți fi expulzat la cererea autorităților române, iar situația dvs nu va fi mai bună, din contră.
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa lecturati Regulamentul forumului si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema , intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3.
In situatia in care mai aveti intrebari/nelamuriri, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea " raspunde",
Multumesc pentru intelegere.
ilincalucas123 a scris:

Fara acordul meu ma poate extrada?
Ce pot face sa nu ma extradeze ?
Imi pot executa pedeapsa aici?

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Va poate extrada si fara acordul dvs.
Mai nimeni nu accepta extradarea...

ilincalucas123 a scris:

Am prejudiciul foarte mic faptele nu prezinta pericol public sau violenta.


Nu conteaza prejudiciul pentru extradare dar va puteti apara in tara in care va aflati.
Se poate sa ajungeti la o amanare insa va trebuie avocat pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie pentru evaziunea fiscala isal isal Buna seara ! Dupa cat timp se prescrie o fapta de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 200000 Ron . Multumesc ! (vezi toată discuția)
Delapidare-recunoasterea vinovatiei-pedeapsa cu executare-apel vasiledela4 vasiledela4 buna ziua voi fii condamnat la inchisoare pentru delapidare , desi m-am autodenuntiat nu am reusit sa restitui nimic din suma sustrasa am recunoscut faptele ... (vezi toată discuția)