Intentionez sa dau in judecata un vecin care nu-si plateste niciodata partea de datorii pentru reparatia partilor comune a casei. Problema e ca nu stiu pe numele cui este apartamentul. In apartament s-a deschis un cabinet medical care nu colaboreaza. Nu avem asociatie de proprietari. Ceilalti proprietari (unul batrin, unul plecat, altul cu probleme etc.) nu vor sa se implice.
Intrebarea mea este: cum aflu pe numele cui este apartamentul ca sa pot da in judecata proprietarul.
Circa de poliție de care aparține casa respectivă trebuie să aibă evidența persoanelor din locația respectivă. Pe de altă parte, fiind un cabinet medical probabil să aibă o firmă instalată pe apartament sau pe casă și mai apoi intrebați la registru comerțului numele acționarului - având sediul social la adresa .....
Pentru a afla proprietarul imobilului,puteti desfasura demersuri la politia responsabila imobilului,la administratia fiscala,la registrul national de cadastru si intabulare a proprietatilor,la registrul comertului
Pe de alta parte ,puteti notifica oficial cabinetul medical cu obligatia achitarii c/v utilitati,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nu ati precizat cine este titularul contractelor de furnizare utilitati
Ar mai exista varianta sa analizati daca exista posibilitatea tehnica de restrictionare provizorie la utilitati ,pana la achitarea debitului acumulat
Cabinetul medical are o inscriptie mica pe usa (fiind ca e deschisa ilegal). In registrul comertului, firma este pe numele unuia din doctori la o cu totul alta adresa.
La politie, administratia financiara, etc. se dau informatii despre un proprietar asa... oricui face cerere?
Cum notific oficial sub sanctiunea obligarii la plata? Sint formulare tip? Trebuie facut la notar/avocat?
Nu ati precizat cine este titularul contractelor de furnizare utilitati
Fiecare proprietar este titular de contract de furnizare utilitati pentru apartamentul lui. Cum pot afla cine e titular pentru cabinetul medical?
Boxa
gianaiona
exista posibilitatea unei medieri inainte de un proces pt a intra posesia boxei ce o am pe acte , dar care vanzatorul nu vrea sa mi-o cedeze?
unde as gasi un ... (vezi toată discuția)
Parti comune
valceanul
Buna ziua,
Unde (la ce institutie) se poate semnala si cere mediere pentru faptul ca un proprietar a restrictionat accesul la partile comune si le foloseste ... (vezi toată discuția)