avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon - ce trebuie facut daca tatal urmeaza sa aiba ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon - ce trebuie facut daca tatal urmeaza sa aiba al doilea copil

Buna ziua, incerc sa fiu foarte scurta.
Urmeaza sa incep procedura pentru neplata pensiei de intretinere de 2 ani. Stiu ca se primeste retroactiv pe ultimii 3 ani.
Tatal urmeaza sa aiba al doilea copil in 5 luni.
Primeste fetita mea aceeasi suma stabilita in hotarare? Ce decizii poate lua instanta daca tatal va incerca sa para o victima cu a doilea copil?
In mod normal, fetita mea ar trebui sa primeasca suma stabilita pana la nasterea celui de al doilea copil, ce procent se va stabili daca tatal va cere recalcularea pensiei? (cand va avea doi copii, iar el nu va avea niciun venit legal cu siguranta)
Trebuie sa grabesc procedura pana la nasterea celui de-al doilea copil ca sa fie totul ok?
Care sunt parerile dvs? Multumesc
Din pacate pentru psihicul copilului si din fericire pentru educatia lui, nu are nicio legatura cu tatal.
Sa nu credeti ca eu ii interzic, el este cel care nu se intereseaza, nu stie nici macar de ce boli a suferit sau sufera.
Pur si simplu nu exista nicio legatura, iar mie mi-e greu sa ii vorbesc copilului lucruri frumoase despre el din moment ce se vede clar ce fel de om este.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, in special utilizatorilor AVLIL si Martonze care mi-au raspuns de fiecare data! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil- canada aaalinaaa aaalinaaa Buna ziua, Fostul meu sot m-a anuntat ca va pleca in Canada ,avem un copil impreuna.Pana acum primeam pensia de intretinere de la firma unde era salariat.El ... (vezi toată discuția)
Actiune pt plata pensiei alimentare bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, Intrucat de 4 luni de cand s-a pronuntat divortul fostul meu sot imi spune\" iti voi da banii pt copii, deocamdata am alte cheltuieli\" doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara este obligatorie? KE1234 KE1234 Buna. Sunt divortata de un an si sase luni, sentinta definitiva si irevocabila. Domiciliul fetitei minore a fost stabilit la tata. Precizez ca in realitate sta ... (vezi toată discuția)