avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... felicitari celor de la INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

felicitari celor de la INM

Un examen de toata jena si un mod de corectare care mi-a demonstrat un singur lucru : ca nu imi mai doresc sa fiu magistrat.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 18:37, 24 Noiembrie 2007
Si ca sa completez mesajul de sus iti spun ca sunt persoane care tocesc pe rupte un an de zile ca sa reuseasca la acest examen. Esti, totusi, una dintre cei mai buni 400, ai trecut de testul eliminatoriu, asa ca poti sa mai incerci si la anul. Acum spui la suparare ca nu te mai tenteaza magistratura, sunt convinsa de asta.
Subscriu in mare parte la cele sustinute despre examenul de anu asta pt INM. Totul pleaca de la indiferenta totala cu care e privit examenul, de catre organizatori.Ii doare-n cot. Una zic si alta fac. Tipic romanesc...Oricum, atat baremul, cat si modul de corectare au fost facute ca la loto, fara logica.
Pe mine ma surprinde cum e posibil ca, un candidat care are 2,20 dupa o prima corectare la civil, ajunge, dupa contestatie la 9!!! E aberant! Nu mai vorbim de alte cateva situatii cand se ajunge de la 7.5 la 10. Pai daca e 10, e perfect, si daca e perfect, n-ai cum sa-i dai 7,5 in prima faza!! oricum, e un examen de luat. Se poate...
Completand mesajul de mai sus, testul de logica si interviul nu prea conteaza la examenul respectiv. Si, oricum, la interviu, te-mbraci frumos, te duci, zambesti, le spui ce vor ei s-auda, si ai peste 9,50, indiferent de ce gandesti tu in legatura cu ce te-au intrebat ei. Deci, e irelevant interviul respectiv. Iar la testul de logica, nimeni nu se-asteapta sa fie vreun candidat cu perfomante notabile (desi, a avea peste 6,5 la un asemenea test, consider ca reprezinta o performanta notabila) Oricum, e cert ca daca faci bine la spete, intri.
se aude ca la anu testul de logica o sa contze mai mult! stiti ceva?
Pe unde-ai auzit ca va conta mai mult? Sincer nu cred, mi s-ar parea absurd. E, totusi, un examen la drept, asa ca e normal ca diferentierea candidatilor sa se faca la disciplinele de drept, nu la fel si fel de teste...(desi, la ce examen a fost anu asta, nu m-ar mai surprinde nimic).

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2007 mikesid mikesid Astept parerile voastre si zvonurile nascocite sau nu de buni sau rai voitori, viitori candidati la examenul de admitere in cadrul INM (vezi toată discuția)