avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... felicitari celor de la INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

felicitari celor de la INM

Un examen de toata jena si un mod de corectare care mi-a demonstrat un singur lucru : ca nu imi mai doresc sa fiu magistrat.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 18:37, 24 Noiembrie 2007
Stiti care e faza? Destul cu linsul ranilor! Asta e, toti suntem dezamagiti de rezultate, toti consideram ca meritam mai mult (sau cel putin, un alt fel de tratament), dar ce-a fost, a fost. Invatam din greseli, intelegem ca cei care organizeaza si gestioneaza examenul respectiv sunt niste incompetenti, niste persoane care nu arata interesul care se impune fata de activitatea pe care o fac, sau niste persoane rau intentionate (in toate cazurile, n-au ce cauta acolo), intelegem ca trebuie sa le dai mura-n gura, sa le evidentiezi un lucru ce decurgea firesc din ceea ce ai mentionat deja (vezi baremul de la procedura penala - odata ce spui ca nu exista infractiunea de la art 293, trebuia sa le mai spui si ca instanta a gresit condamnandu-l pentru asta!) si la anu avem in vedere toate lucrurile astea. La anu trebuie sa fim pregatiti pentru toate magariile care se-ntalnesc, din pacate, la un asemenea examen, si, in consecinta, trebuie sa ne pregatim si psihologic pentru examen. Oricum, faptul ca am ajuns pana aici arata ca se poate. Trebuie sa vedem si jumatatea plina a paharului (asta tine de fiecare).
Asa ca, gata cu plansul!
"Cum de numele de familie al celor admisi dupa contestatii seamana cu functii mari din sistemul juridic? >Ce moralitate, cinste, corectitudine putem astepta de la cei care isi incep cariera juridica in acest mod?"

si eu sunt unul din cei admisi dupa contestatie si nu e vorba de nici o pila. am comparat notele cu baremul, cu ce imi aminteam ca am scris eu si am constatat ca e cazul sa fac o contestatie. marturisesc ca m-am rugat lui Dumnezeu ca cineva sa se plece si sa citeasca cu atentie tezele. si rugaciunile mi-au fost auzite. mi-a fost admisa contestatia si astazi sunt auditor de justitie.
mentionez ca am invatat pt concursul INM un an intreg (dupa ce cu un an inainte am picat la grila), organizat, PE BRANCI, acesta e termenul, fara plimbari sau alte distractii. a meritat efortul. e vorba de multa munca si, intr-adevar, o sansa.
asa ca indemn pe toti cei ce aspira la calitatea de auditor de justitie si, in final, la cea de magistrat, sa lase deoparte teoria conspiratiei, sa se puna pe treaba cu speranta ca SE POATE.
sunt o persoana admisa, citez din mesajul precedent, "cinstit". asa ca lasati prostiile si treceti la treaba! viata e dura! si cred ca e mai constructiv sa ne asumam esecurile decat sa cautam vinovati si sa aruncam cu noroi in in stanga si-n dreapta. daca nu mi-as fi asumat raspunderea pentru esecul de anul trecut, probabil ca astazi eram in alta parte.
Faptul ca "se poate" nu e o SPERANTA, asa cum mentioneaza autorul mesajului de mai sus, e o CERTITUDINE, pentru cei care au ajuns la a doua etapa a examenului. Felicitari pentru admitere, dar trebuie sa recunosti ca esti unul dintre cei care au avut noroc. Nu vreau sa minimalizez meritele tale, efortul si sacrificiile pe care le-ai facut, dar trebuie sa fii constient de faptul ca toti cei care am ajuns pana acolo am facut cam aceleasi eforturi si sacrificii, numai ca a lipsit dramul ala de noroc. Inca o data felicitari si mult succes in cariera.
Faptul ca "se poate" nu e o SPERANTA, asa cum mentioneaza autorul mesajului de mai sus, e o CERTITUDINE, pentru cei care au ajuns la a doua etapa a examenului. Felicitari pentru admitere, dar trebuie sa recunosti ca esti unul dintre cei care au avut noroc. Nu vreau sa minimalizez meritele tale, efortul si sacrificiile pe care le-ai facut, dar trebuie sa fii constient de faptul ca toti cei care am ajuns pana acolo am facut cam aceleasi eforturi si sacrificii, numai ca a lipsit dramul ala de noroc. Inca o data felicitari si mult succes in cariera.

asa e, am avut acel dram de noroc. si realizez ca si altii au muncit ca si mine, poate mai mult. dar va incurjez sa nu renuntati! mult succes, asemenea!
Sigur ca se poate ! Eu am terminat dreptul anul acesta la stat si am invatat serios pt INM doar o luna si 3 saptamani,dupa licenta si am luat 68 de puncte; mi-au lipsit 12 pcte. pe care sper sa le fac la anul cand voi da din nou pt ca am de gand sa stau si eu un an acasa si sa invat pe rupte. E drept ca tre sa ai si un dram de noroc dar daca inveti si visezi materia cred ca acest examen poate fi luat.

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2007 mikesid mikesid Astept parerile voastre si zvonurile nascocite sau nu de buni sau rai voitori, viitori candidati la examenul de admitere in cadrul INM (vezi toată discuția)