avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

in situatia urmatoare ce este de facut ? pentru redactarea unei intampinari s-a angajat un avocat cu doua saptamani inainte de termenul limita de 25 de zile si avocatul nu s-a incadrat in acest termen de 25 de zile se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:58, 6 August 2015
Se va intampla ce prevede art.208(2) NCPC"Nedepunerea intampinarii in termenul prevazut de lege atrage decaderea paratului din dreptul de a mai propune probe si de a invoca exceptii ,in afara celor de ordine publica,daca legea nu prevede altfel."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare sandapopa sandapopa Buna ziua, as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am primit de la Judecatorie o Comunicare prin care sunt instiintata ca am ... (vezi toată discuția)
Sunt reclamant intr un dosar de pretentii, litigii cu profesionistii buga112 buga112 Urmeaza sa mi se acorde un prim termen. Daca parata nu depune in termen legal intampinare, imi faciliteaza admiterea actiunii? (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)