avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarire care tine loc de act autentic - faza apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarire care tine loc de act autentic - faza apel

Care este durata pina la care o cerere de apel intra pe rol la instanta superioara unei judecatorii.
Mentionez ca respectiva cerere de apel a fost inregistrata la judecatorie pe data de 20.07.2015.
Multumiri pentru raspuns.
iftode a scris:

Si se mai sustine ca justitia din Romania este ”operativa” si corecta!!!...

cine sustine asta?? B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Martonze Martonze Bună ziua, La începutul lunii mai s-a pronunţat o sentinţă, s-a comunicat prin data se 13-15 iunie cu drept de apel 30 zile de la comunicare, o parte a ... (vezi toată discuția)
Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare constantinescudaniel constantinescudaniel In cat timp este prevazut de NCPC sa se judece o Cerere in Anulare si in cat timp se aloca primul termen de judecata? Multumesc (vezi toată discuția)