avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen depunere întâmpinare în cererea de angajare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen depunere întâmpinare în cererea de angajare a răspunderii administratorului

Am primit de la instanță un plic conținând numai cererea creditorului pentru angajarea răspunderii personale a administratorilor societății aflate în procedura simplificată a insolvenței. Este vreun termen pentru depunerea întâmpinării, pentru că nu exista nicio adresă de la instanță în acest sens? Sau oricând până la termenul fixat? A, nu a venit nicio citație de altfel.
Cel mai recent răspuns: ContSters162505 , utilizator 22:52, 10 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc! Dar nu, este pe Legea 85/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere întâmpinare Tefinio Tefinio Bună seara.Sunt pârât intr-un dosar pe legea insolventei in prima instanță.În citatie scrie că am obligația să depun întâmpinare in cel mult 10 zile ... (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)