avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie retroactiv

Buna, as vrea sa stiu daca pot primi retroactiv stimulentul de insertie, in conditiile in care am nascut in februarie 2011, am bifat pentru concediul de 2 ani, dar m-am intors dupa 6 luni la servici, in septembrie 2011. Atunci mi s-a spus ca nu voi primi nimic, dar acum am auzit ca nu conteaza ce varianta ai bifat un an sau 2, tot primesti stimulentul. Mai pot face vreo cerere, sau e in zadar? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:46, 7 August 2015
Stimulentul de insertie nu se acorda retroactiv.
1. Cererea pentru stimulentul de insertie trebuia depusa inainte de a implini copilul 2 ani.

2. In cazul dvs. puteati beneficia de stimulentul de insertie cupa ce copilul implinea 1 an si pana cand acesta implinea 2 ani.

3. Acum, cand copilul a depasit varsta de 2 ani, este prea tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

indemnizatia de crestere pfa MITULINA MITULINA Cu data de 23 octombrie 2011 mi-am incetat activitatea de PFA si am primit indemnizatie crestere copil. Acum am fost sa ma interesez ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)
Revenirea la locul de munca magutza magutza Buna seara, in urma cu 1 an si 8 luni am fost nevoita sa imi dau demisia urmand sa nasc in luna respectiva, pentru ca nu aveam minim 1 an de cand eram ... (vezi toată discuția)