avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sesizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sesizare

Buna ziua
In fata blocului unde locuiesc se afla o cladire care in trecut,inainte de 89,era laborator de patiserie(se produceau prajituri).firma care avea cladirea in posesie a vandut-o unui particular care vrea sa o transforme in "nu stiu ce" deoarece nu are panou cu nr. de autorizare si destinatia cladirii.cel care a cumparat cladirea nu tine cont de locatarii blocului,cladirea e la aproximativ 8-9 metri de bloc si langa ea la 1 metru sant parcari pentru autoturisme facute de primarie.Noul proprietar face lucrari de renovare,tencuieli,izolari,toarna beton pe acoperis,fara sa anunte locatarii ca face lucrari si sa-si scoata masinile din parcare sa nu cada materiale de constructii pe autoturisme,cladirea in renovare nefiind protejata de prelate sau plase speciale pentru cladiri in constructie iar cand i s-a atras atentia ca deterioreaza vopseaua pe autoturisme a spus ca "esti un nimic pentru mine si fac ce vreau cu cladirea mea(e nepotul unui cunoscut manelist).
V-as ruga sa ma indrumati ce sa fac pentru a avea dreptul la a-mi apara bunul de la deteriorare si de a putea sa locuiesc linistit in apartamentul in care locuiesc de 51 de ani in liniste ,pana la aparitia acestor oameni care cred ca pot face orice datorita banilor pe care ii au.
Multumesc::(
Cel mai recent răspuns: calecsa , utilizator 11:19, 8 August 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati primaria si serviciul de urbanism din cadrul politiei locale. Gasiti adresele de email pe net si trimiteti sesizarea la care puteti atasa si poze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial directia corp control din primarie
Ar fi de preferat ca sesizarea sa fie facuta de asociatia de proprietari
multumesc,din pacate cei de acolo nu vor face nimic...stiti cum se spune"banii vorbesc"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laboratoare de prăjituri și panificație în bloc la parterul blocului Garabete Garabete La parterul blocului unde locuiesc a venit și sa instalat un laborator de prăjituri și panificație și nu știu dacă are voie sa funcționeze .Menționez ... (vezi toată discuția)
Reclamatie patiserie de la parterul blocului pentru mirosuri si zgomot nushu nushu Buna, Unde se poate face reclamatie pentru o patiserie care s-a deschis la parterul blocului unde locuiesc. Stau la etajul 2 si de cand s-a deschis aceasta ... (vezi toată discuția)
Laborator cofetarie parterul blocului danielie danielie Buna seara As avea niste nelamuriri daca m-ati putea ajuta 1. In blocul in care locuiesc la parter este un laborator de productie cofetarie/patiserie ... (vezi toată discuția)