avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Casatorie in timpul facultatii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Casatorie in timpul facultatii

Sunt studenta in anul 2 si urmeaza sa ma casatoresc. Facultatea o voi continua cu numele de fata sau cu numele dupa casatorie?
Cel mai recent răspuns: alex123654 , utilizator 17:41, 8 August 2015
O veti continua cu numele dupa casatorie. In acest sens, veti depune la facultate o copie de pe certificatul de casatorie.
Si voi putea beneficia de ajutor pentru copil din partea statului daca imi continui facultatea?
1. Daca veti naste in timp ce sunteti studenta veti beneficia de alocatie de stat pentru copii si de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Amocatia de stat pentru copii este de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 84 lei lunar pana la 18 ani.

3. Indemnizatia pentru CCC este de 600 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie studenta Ana-MariaI Ana-MariaI Buna ziua, In prezent sunt studenta in anul II in cadrul unei facultati de stat, forma de invatamant ZI si sunt insarcinata in 5 luni, urmand sa nasc la ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)