avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cenzurare chelt. executare silita NCPC
Discuție deschisă în Executare silită

cenzurare chelt. executare silita NCPC

Am inaintat o cerere de intoarcere a executarii silite si vreau sa cenzurez si chelt de executare. Mi s-a inaintat de la executor o incheiere cu chelt estimate si atat. Am insistat sa-mi trimita defalcat si pauza. Instanta a cerut dosarul de executare si executorul imi cere mie 2 ron pe pagina ceea ce este evident exagarat. Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Mikael78 , utilizator 12:57, 9 August 2015
Intr-adevar,este exagerat dar daca, nu veti plati execuorului cei 2 ron/pag.nu veti primi copiile xerox,instanta nu poate cenzura aceste costuri.
Buna ziua. M-am prins de asta. Cum pot sa vad doar cheltuielile de judecata defalcate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Termen de referinta pentru intoarcere executare silita geavela geavela Am avut de recuperat banii de la FNI .Am facut cerere de executare silita .Avas a facut 2 procese de contestare la executare ,la doua judecatorii.Ambele ... (vezi toată discuția)
Reducere cheltuieli executare ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am fost creditor intr-o executare silita. Debitorul a formulat contestatie la executare invocand cheltuieli de executare exagerate. Instanta a ... (vezi toată discuția)