avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina mostenita, succesiune nedezbatuta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina mostenita, succesiune nedezbatuta

Va salut cu respect! V-as ruga sa ma ajutati, pentru ca am cateva nelamuriri cu privire la aspectele urmatoare:
tatal meu a decedat, iar eu ii conduc masina de ceva timp..
asigurarea fiind in continuare pe numele lui, ce se intampla in caz de dauna?
știu ca normal ar fi sa dezbat succesiunea, dar momentan sunt in imposibilitate financiara. Constituie infractiune faptul ca eu reinnoiesc polita pe numele decedatului? Va rog sa ma ajutati, pentru ca nu știu cum sa procedez in aceasta situație. :(
Cel mai recent răspuns: badoiucostin , utilizator 14:42, 17 Septembrie 2015
Nu aveti cum sa reinnoiti polita pe numele decedatului.

va trebui sa depuneti o copie dupa actul de identitate al acestuia si titularul sa completeze un formular si sa il semneze ( adica decedatul!) ... deci nu se poate!

iar daca veti completa dvs. formularul respectiv cu datele tatalui, va fi infractiunea de fals si uz de fals
Fara succesiune, pot radia masina? Sau din nou, imi trebuie calitate de titular?
Fara succesiune nu puteti face nimic.
Cu ceva intarziere, va multumesc din suflet pentru informatiile oferite.. O zi cat mai frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii nu uita nu uita Un individ face un anunt la ziar ,iar pe formularul de comanda trece numele si adresa mea numele firmei mele si o semnatura an numele meu ! Drept urmare ... (vezi toată discuția)
O asigurare la masina alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina pe care este pe numele lui tata.Problema ii ca el a decedat si vreau sa stiu cat timp pot sa fac asigurarea la masina , pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)