avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata si lovita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata si lovita

Buna seara,va rog din suflet sa nu imi ignorati mesajul ..am nevoie disperata de ajutorul cuiva.Eu sunt in Germania cu un baiat de 1 an jumate.In tot acest timp am fost amenintata,lovita,umilita si fortata sa raman cu el....(au fost momente in care imi lua buletinul sa nu plec.)Acum problema este mult mai grava....Am fost in spania impreuna si am fugit inapoi in Germania,i-am explicat bine ca nu il mai vreau...si azi dimineata am primit msg de la el ca este in avion vine la mine .Eu am fost proasta si l-am bagat in casa...I-am explicat si aici ,insa s-a terminat punandu-mi cutitul la gat...Vreau sa mentionez ca are psiholog de 3 luni si tin legatura cu dansa...Mi-a explicat ca este foarte periculos...Acum el este aici in casa ...crede k ne-am impacat...Nu stiu cum sa scap de el...Va rog ajutati-ma! imi este foarte frica de el..

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 06:49, 13 August 2015
Doamna / domnisoara , sa o luam de la inceput , am vazut multe detalii , aveti drepturi europene si de stat unde ati fost nascuta in felul acesta :

Veti merge la politie , chiar daca nu stiti limba germana si cereti in felul urmator , e atit de simplu incat :

Buna ziua , as dori sa depun o plangere impotriva sotului / amantului / iubitului/ prietenului ( ce grad de intimitate are cu domnia voastra ) ... si as dori un polizei criminal deoarece ei sunt in masura sa elucideze cit mai rapid acest caz ... apoi doresti un translator ca sa puna cap la cap toate pe hartie ... acestia sunt obligati prin lege nu ca in Romania sa doarma pe scaune si sa ia " ... " , lenea in brate :) ... apoi totul e usor ca buna ziua , daca nu aveti avocat va recomand unul bun din toata inima , este din Munchen si nu este scump , stie si romana / engleza / italiana si spaniola ... va astept cu un mesaj privat ca sa puteti rezolva cazul .... si va pot da si numarul lui , a ajutat multi romani si inca ajuta , inclusiv pe mine ...

PS.: V-am dat numarul in mesaj privat ...
Ultima modificare: Joi, 13 August 2015
ContSters331166, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac la persoana ioana_adeel ioana_adeel buna seara...va rog frumos daca ma puteti ajuta intr-o problema ....am de a face cu o persoana instabila psihic....primesc amenintari...sunt urmarita ... (vezi toată discuția)
Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Probleme hartuire MRan MRan Buna ziua, Problema clasica, insa chiar nu stiu cum sa actionez, sper sa ma puteti sfatui : -fostul prieten, cand i-am spus ca o terminam m-a amenintat ... (vezi toată discuția)