avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Decesul presupusei parti vatamate inainte de a depune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Decesul presupusei parti vatamate inainte de a depune plangere?

Daca presupuda parte vatamata a decedat si in timpul vietii nu a depus plangere,mostenitorii pot sa depuna plangere?
Anumite infractiuni (de obicei foarte grave) sunt urmarite penal din oficiu (autosesizare). In caz de clasare sau RUP vedeti [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2015
tgeorgescu, utilizator
Acuzatia este de inselaciune ,iar sotia persoanei decedate nu a fost niciodata proprietar pe teren.Vanzarea a fost perfectata in timpul vietii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune urgent... danny24 danny24 Buna seara, Speta mea este urmatoarea: cineva a comandat un produs prin internet de la mine iar eu am trimis din greseala altceva.Cel \"inselat\" a depus o ... (vezi toată discuția)
Mi s-a făcut plângere pentru o faptă pe care nu am comis-o. mai există denunțul calomnios? ContSters452117 ContSters452117 buna seara. o persoana mi-a facut o plangere la politie pentru o fapta pe care nu am comis-o. Este cunoscuta politiei , avand in trecut probleme cu legea. Ii ... (vezi toată discuția)
Prealabila picika picika ce este plangerea prealabila? (vezi toată discuția)