avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere suprafata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere suprafata

seara. La vanzarea unei case este necesar un nou proiect autorizat daca s au adus mici modificari cum ar fi daramarea unui perete ptr usa, extindere cu costructia unei mici incaperi si o terasa betonata. Mentionez ca un topograf a facut o masuratoare in care a prins si terasa rezultand o suprafata mai mare...
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:12, 10 August 2015
Pentru terasa si incaperea suplimentara, va trebuie autorizatie de intrare in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru modificare perete aura 48 aura 48 Am si eu o intrebare. Daca renovez apartamentul si modifi o parte din peretele de la baie (nu este perete de rezistenta) pentru a marii spatiul ptr masina de ... (vezi toată discuția)
Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand un ap prin programul prima casa si am probleme (pe care nu stiu cum sa le rezolv) cu cerintele din raportul de evaluare. ContSters254393 ContSters254393 in 2008 am cumparat un ap cu 3 cam la etajul 4/4 ,intr-o stare jalnica... l-am renovat total inclusiv terasa tot pe cheltuiala mea ptr ca nu exista asaociatie ... (vezi toată discuția)