avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concedii medicale netrimise la CASAOPSNAJ de firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concedii medicale netrimise la CASAOPSNAJ de firma

Buna ziua ,

De la data de 05.01.2015 , pina la data de 20.03.2015 am fost in concediu medical . Pina astazi 10.08 .2015 nu am primit nici un ban pentru concedii medicale . Am facut sezizari la Casa Nationala de Sanatate , la CASAOPNAJ ( acolo sint asigurat ) .
Am primit raspuns ca nu apartin de CNAS , eu fiid asigurat la CASAOPNAJ . Dupa sezizari la CASAOPNAJ , dupa alte doua reveniri la sezizari , astazi 10.08.2015 am primit de la ei raspuns in care mi se comunica ca firma , nu mi-a depus certificatele la CASAOPNAJ .
In urma sezizarii facute de mine la CASAOPNAJ , patronul firmei la care am lucrat , m-a sunat vineri si m-a intrebat daca am facut reclamatie la DNA , pentru acest lucru , spunindu-mi ca firma de contabilitate a facut greseli in REVISAL . De asemenea , mi-a spus ca in luna martie a fost in arest la domiciliu si nu a avut voie sa semneze acte . La noi la firma el era patron , administrator , director etc .
In aceasta situatie , ce am de facut eu ? De ce m-a intrebat , de doua , trei ori , a repetat intrebarea , a fost insistent , daca am fost la DNA si am facut reclamatie ?
Stiu ca daca nu iti plateste darile catre stat sau face falsuri in REVISAL exista termenul de trei luni ca sa poti face reclamatie ? Asa este ?
Va rog foarte frumos , imi trebuie urgent un raspuns cu trimitere la paragrafele din lege fata de aceasta speta . Acest lucru este de natura penala ?

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:23, 10 August 2015
Puteti sa-l dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale neplatite cristi simion cristi simion Buna ziua , Va rog , foarte frumos , sa imi spuneti cum trebuie sa procedez , la urmatoarea speta : Pe data ... (vezi toată discuția)
Am depus plingere la politie si parchet,pentru inselaciune,fals si uz de fals. dar nimic. dorudoru dorudoru Am depus plingere la politie si parchet. Am fost chemata am dat o declaratie in detaliu si atat. Politia nu mi-a cerut specimen de semnatura pentru o ... (vezi toată discuția)
Creare lista cu angajatori neseriosi in functie de judet streck streck Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am lucrat pentru o firma multinationala intr-un alt oras decat in cel in care locuiesc si dupa o perioada am primi o ... (vezi toată discuția)