Buna ziua ,
De la data de 05.01.2015 , pina la data de 20.03.2015 am fost in concediu medical . Pina astazi 10.08 .2015 nu am primit nici un ban pentru concedii medicale . Am facut sezizari la Casa Nationala de Sanatate , la CASAOPNAJ ( acolo sint asigurat ) .
Am primit raspuns ca nu apartin de CNAS , eu fiid asigurat la CASAOPNAJ . Dupa sezizari la CASAOPNAJ , dupa alte doua reveniri la sezizari , astazi 10.08.2015 am primit de la ei raspuns in care mi se comunica ca firma , nu mi-a depus certificatele la CASAOPNAJ .
In urma sezizarii facute de mine la CASAOPNAJ , patronul firmei la care am lucrat , m-a sunat vineri si m-a intrebat daca am facut reclamatie la DNA , pentru acest lucru , spunindu-mi ca firma de contabilitate a facut greseli in REVISAL . De asemenea , mi-a spus ca in luna martie a fost in arest la domiciliu si nu a avut voie sa semneze acte . La noi la firma el era patron , administrator , director etc .
In aceasta situatie , ce am de facut eu ? De ce m-a intrebat , de doua , trei ori , a repetat intrebarea , a fost insistent , daca am fost la DNA si am facut reclamatie ?
Stiu ca daca nu iti plateste darile catre stat sau face falsuri in REVISAL exista termenul de trei luni ca sa poti face reclamatie ? Asa este ?
Va rog foarte frumos , imi trebuie urgent un raspuns cu trimitere la paragrafele din lege fata de aceasta speta . Acest lucru este de natura penala ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns:
Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane
19:23, 10 August 2015