avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Aflare adresa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Aflare adresa

Buna ziua!
va solicit ajutorul cu urmatoarea speta: exista posibilitatea de aflare a adresei pe baza de cnp/numar de telefon, daca solicitarea vine din partea unuia din parinti?
mentionez ca relatiile parinte-copil nu sunt cele mai bune, de aici si intrebarea mea.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:52, 14 August 2015
formulati o cerere la Directia de evidenta a populatiei
Taxa cred ca este in cuantum de 2 lei
si in cazul in care nu doresc ca adresa mea sa fie aflata? Aceasta fiind problema de fapt. Cum as putea sa procedez? Multumesc!
Oricine poate depune cerere insa datele personale nu pot fi comunicate decat cu consimtamantul persoanei vizate.

Daca sau cand veti fi cautat de cineva de la Evidenta sau de un politist de la ordine publica pentru exprimarea acordului scris spuneti Nu sunt de acord ca datele mele personale (adresa de domiciliu sau ce mai cer ei acolo) sa fie comunicate unor terte persoane.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2015
Ares-3, moderator
Multumesc mult pt raspunsul prompt!
Taxa este de 6 lei din care 1 leu taxa furnizare date si 5 lei tx.timbru. Fara acordul dvs. scris cei de la evidenta nu vor putea face cunoscute datele dvs. personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut o persoana, cum pot sa dau de ea? petrescucornelia petrescucornelia Caut un verisor despre care nu mai stiu nimic de peste 10 ani. Ii cunosc numele si prenumele atat ale lui cat si ale parintilor , data si locul nasterii. ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa caut o persoana? chiriachez chiriachez Buna ziua! am si eu o intrebare: trebuie sa facem susccesiunea dupa decesul parintilor nostrii. Eu sunt din Targoviste si am un frate in Bucuresti de care nu ... (vezi toată discuția)
Decedat viu ? sagitt sagitt Matusa mea a decedat in 2007 (asa declara vecinii), am cautat la biroul de stare civila S4 in dosarele din 2004 pana in2008 si nu am gasit Certificatul de ... (vezi toată discuția)