Nu stiu cum sa abordez acest subiect deoarece nu credeam ca o sa ajung aici , dar incep asa : de 1 an de zile sunt angajat la o firma care se ocupa cu .... iar eu am acceptat cand ma angajat sa fiu cu salariul minim pe economie , dar sa precizat ca imi vor fi platite doar contributiile la stat pentru pensie etc adica suma de vreo trei sute lei pe luna , si eu urmez sa imi iau salariul doar 10% din ceea ce fac la firma deci acel salar minim pe economie e doar pe hartie , in ultimile 7 luni nu am luat mai mult de 2-3milioane pe luna deci va dati seama cat am facut in firma , sunt casatorit de 3 luni si acuma am o familie deci am nevoie de un salar macar minim pe economie , luna aceasta cand am facut calculul cat ar fi trebuit sa iau salar a iesit ca iau iarasi 2milioane , dar cum trebuia sa imi iau din bani incasati am luat plus 500 de lei pentru ca am o banca de platit , deci total 700 de lei parerea mea era ca trebuia sa ii zic la sef cand am luat bani dar atunci nu iam zis ci am scris pe acel bilet ca in fiecare luna -500 lei luati pentru o datorie spre banca , iar ieri ma luat la suturi ca sunt un hot si ca de asta nu merge firma ca eu ii iau lui bani cand in fiecare luna eu luam exact cat era adica 200-300 maxim , bun pe langa asta ieri mia bagat pe gat o marfa respinsa de un client in jur de 700 de lei acel client a respinso acum 5 luni iar eu iam inapoiat atunci bani pentru acea marfa din nou fara acordul patronului de ce am facut asta pentru ca acel client pe mine ma amenintat ca eu sunt vinovat pentru ca am recomandat sa isi faca la noi acea marfa...bun ieri mia bagat pe gat aia 700 de lei plus calcul din magazin de inca vreo 800 de lei total ajung acuma la 1500 de lei ma pus sa scriu pe foaie cat ii datorez eu fiind mai timid de fel si am fost mai linistit am zis bine daca consideri ca tii datorez tii dau...am scris ca iam luat 800 de lei din bani si aia 700 de lei pentru albume le platesc eu deoarece nu lam anuntat cand am dat bani la client...acuma mia dat termen 2 saptamani sa ii platesc bani precizez ca inca sunt la servici am nevoie de un ajutor ce pot sa fac sunt pasibil sa ma dea in judecata si sa pierd sau cum sa fac va rog sa ma ajutati raman aici pe forum asteptand un mesaj multumesc
deci nu stiu ce sa zic sunt constient acuma ca sunt nevoit sa achit , acuma stau sa ma gandesc dupa ce plec de aici mai bine sa fac stocul ca sa fie facut impreuna sa nu ma trezesc dupa oluna ca am de platit pentru stoc! parerea mea
Angajatul doreste ca eu sa imi achit acea datorie fata de el , dar nu a zis ca sunt dat afara sau ca ma da afara din contra acum sunt pus ca zilnic sa depun la banca banii care ii fac in magazin. Deci prin urmare constat ca inca vrea sa continuu la lucru ca sa nu inchida magazinul probabil nu va mai gasi alt prost sa ramana pentru 10% cum am stat eu