Buna ziua si un mare multumesc pentru atentia si timpul dv.
Am inchiriat un apartament fara sa-l declar la fisc - cu 230 de euro - suma a fost mai mica tocmai pentru ca nu l-am declarat la fisc.
Acum chiriasii vor pleca si au avut "stralucita" idee de a-mi cere vezi doamne chitantele cu care am platit impozitul la Fisc, ei stiind foarte bine ca nu l-am declarat. Nu inteleg de ce fac asta, poate dintr-o razbunare sau vor sa ma santajeze?
Ce pot face?
Imi pot face rau in sensul ca sa imi faca o reclamatie la Fisc?
Specific ca nu le-am dat niciodata vreo chitanta pt banii primiti.
Da, poate si nu aveti nicio scuza. In definitiv trebuia de la inceput sa incheiati contract de inchiriere pe care sa-l inregistrati la finante si lui sa ii cereti valoarea chiriei care sa cuprinda impozitul pe venit si contributia la sanatate.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.