avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infiere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infiere copil

Buna ziua! Am un copil din prima casatorie(acum are 20 de ani). Cu tatal biologic, copilul nu a avut nici un fel de relatie,nu i-a platit nici macar pensie alimentara si nu a fost de acord ca actualul meu sot(cu care sunt casatorita de 18 ani-avea copilul 2ani) sa-l infieze. Am dori acum ca sotul meu sa-l infieze. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:08, 11 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
sotul trebuie sa faca cererea si sa dovediti ca l-a crescut de cand era copil, asta nu e greu dvs fiind casatoriti, mai numiti un martor.
instanta competenta e judecatoria pe raza careia domiciliati.
Ultima modificare: Marți, 11 August 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma numesc madalina si as dori sa ma indrumati. sunt ... Nicole787 Nicole787 Buna ziua, Ma numesc Madalina si as dori sa ma indrumati. Sunt casatorita, am 2 copii un baiat si o fata. Baiatul, in varsta de 19 ani este din prima ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil de catre sotul mamei RaduTatiana RaduTatiana Buna ziua! Sunt recasatorita de 4 ani, din prima casatorie am un baietel de 12 ani si actualul meu sot doreste sa-l infieze. Tatal natural i-a trimis pensia ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui sau infiere... ginacom ginacom Buna ziua! Baiatul meu( are 19 ani) dintr-o casatorie anterioara, poarta numele fostului sot. Si eu si sotul meu actual dorim ca baiatul sa ne poarte numele ... (vezi toată discuția)