avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o nepotica minora, cum as putea sa sa o inscriu la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o nepotica minora, cum as putea sa sa o inscriu la mine la scoala?

buna ziua < am o nepotica la care tin foarte mult si de comun accord cu mama ei am stabilit sa o inscriu la mine la scoala sa-i pot acorda mai multa atentie .numai ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si timpul trece .am fost la un notariat pt a cere dupa mintea mea o procura notariala (declaratie ) prin care mama ei ma imputerniceste pe mine sa ma ocup de ingrijirea si educatia minorei si ce credeti??? NU se poate . va rog daca poate cineva sa ma indrume cum as putea rezolva aceasta problema ????pt ca normal nu vreau sa o decad pe mama ei din drepturi ci din contra vreau sa o ajut .ea mai avand acasa inca 2 copii si o situatie mai dificila.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:37, 12 August 2015
poate o procura prin care va imputerniceste sa o inscrieti la scolala/gradinita in loc de ingrijire si educatie?
cu stima, cassy
Înscrierile la şcoală s-au făcut deja.
pentru viitor, este posibil să înscrieţi copilul la şcoala de care apartine domiciliul dvs., dacă mama face o declaraţie în acest sens la înscrierea la şcoală. Astea se rezolvă direct la şcoală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua as dori daca se poate cit mai multe raspunsuri ,,,ce as putea face cu un copil care am fisa notariala ca il am sub intretinere ..Deci am un nepot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu tutorele legal al surioarei mele Kincsem Kincsem Am 21 de ani (data nasterii 20.03.1989) sunt studenta in anul 2 si angajata full time in Bucuresti. In decembrie 2009 am pierdut-o pe mama... As vrea s-o aduc ... (vezi toată discuția)
Buna seara!as dori sa stiu si eu daca ma puteti ajuta cu un raspuns ... Neagumari Neagumari Buna seara!As dori sa stiu si eu daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema.Sotul meu este plecat în străinătate și vreau să merg la el definitiv ... (vezi toată discuția)