avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Bună ziua!
Situație de caz: Soțul și soția suferă un accident de circulație în urma căruia soțul decedează.
Rudele din partea soțului (mamă, frați, surori etc) nu au nicio pretenție la masa succesorală.
Ce obligații au aceștia pe linie notarială, privind dezbaterea moștenirii?
Rudele soțului nu vor (sau nu pot) să dea nicio declarație la notariat.
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:16, 11 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu vor inseamna ca ajunge la instanta.Oricum primul pas este prezentarea la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)
Succesiune, problema fiu-mama ionutnegrea ionutnegrea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sora mea impreuna cu sotul ei au detinut un apartament. Nu au avut copii. In anul 2012 sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune elniculae elniculae După decesul soțului, a rămas un apartament și trei moștenitori, soția și doi copii. Copiii doresc sa lase mamei partea lor. Cum ... (vezi toată discuția)