avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incetarea unui contract- forta majora
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incetarea unui contract- forta majora

Buna ziua,

Am incheiat un contract cu UPC pe persoana juridica( acum 8 luni) si de 2 luni am mutat sediul social la alta adresa. Le-am zis sa imi mute contractul la acea adresa si au zis ca pot face acest lucru daca platesc o suma mai mare la abonament. In loc de 20 euro sa platesc 30 de euro lunar , plus sunt obligat sa prelugenc actualul contract cu 24 luni.

Va rog sa imi spuneti daca in acest caz eu pot invoca forta majora, pentru ca ei nu au acum infrastructura necesara sa puna reteaua la acea adresa si vor ca scoata banii de la mine, si sa inchei contractul inainte de termenul de expirare.

Va multumesc

Mihai
Cel mai recent răspuns: mihaimatei , utilizator 08:38, 12 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare tarif servicii upc romeo mart romeo mart Suint abonat UPC cu abonament DE MAI MULT DECAT PERIOADA CONTRACTUALA DE UN AN DECI PPESTE DURATA CONTRACTULUI INITIAL DE UN AN CAM DE 3 ANI internet SPEED ... (vezi toată discuția)
Consum curent telekom terentetalharu terentetalharu Buna seara, sunt președintele unei Asoc de Prop. Blocul este din construcție cablat de Telekom (Romtelecom), recent am constatat ca instalațiile montate ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)