2007_rozi a scris:
Multumesc pentru raspunsuri. Asta era si parerea mea, insa unii colegi spun ca nu este dovada ca instanta a intrebat martorul despre copil? Dar de unde sa stie judecatoarea ca partile au un copil impreuna? ;)
Din punctul meu de vedere s-au savarsit 3 infractiuni conform legislatiei penale in vigoare si anume: marturie mincinoasa , fals in declaratii si constituire de grup infractional in vederea savarsirii de infractiuni! Nu are rost sa detaliez fiindca vorbim ca intre juristi!
Individul este abject si merita o mare plangere penala si el si sora lui care s-a lasat convinsa sa mearga in instanta si sa minta cu nonsalanta.
Referitor la faptul ca a omis ca au un copil impreuna eu cred ca este imposibil ca judecatorul sa nu fi intrebat daca au copii sau ca ei sa nu fi spus ca nu exista copii! E ceva elementar....este ca si cum ai spune buna ziua , ma numesc X! Chestiile astea se intreaba volens -nolens....Ar trebui verificat dispozitivul hotararii fiindca poate judecatorul a facut vreo precizare in sensul ca partea declara sau martorul declara ca nu exista copii ai cuplului....parerea mea!B-)