:offtopic:
Mă văd nevoită să discut cu dvs. pe forum pentru că nu puteți trimite și primi mesaje private (nu aveți contul confirmat). Confirmați-vă contul pentru că acest tip de discuții se poartă numai prin intermediul mesageriei private. Din regulament:
d) Moderatorii si administratorii au dreptul, nu obligatia sa faca publice actiunile lor si sa dea utilizatorilor explicatii pentru acestea. In privinta masurilor intreprinse, utilizatorii pot cere explicatii moderatorilor numai prin mesaje private.
Primele două fraze ale pct. 1.3 din regulament au următorul conținut:
1.3. Nu ne dorim sa postezi mesaje consecutive in aceeasi discutie; timp de 30 de minute de la publicare poti folosi butonul Editeaza pentru a-l completa (sau corecta), nu posta cate un mesaj nou in acest interval daca ai uitat sa scrii ceva.
Sunteți utilizator din 2012, deci ar trebui să știți tot ce am scris eu mai sus.
Conținutul mesajului consecutiv scris de dvs. la ora 18:58 a fost introdus de mine mesajul dvs. de la ora 18:51. Este de neînțeles pentru mine cum de nu vedeți faptul că tot ce ați scris este pe forum. Înainte de a mai protesta citiți-vă mesajele și, mai ales, citiți și respectați regulamentul de postare.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Gabriela Pintea