avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Client nemultumit TELEKOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Client nemultumit TELEKOM

Am solicitat rezilierea contractului cu Telekom, propunandule o intelegere amiabila (document trimis prin posta-07.04.2015, cu confirmare de primire); refuza sa dea curs cererii, continua sa-mi trimita facturi, desi din aprilie am contractat servicile cu alt furnizor, folosec tot felul de tertipuri inclusiv amenintari cu KRUK, etc.
Cum fac sa-i actionez in instant?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:26, 13 August 2015
Trebuie sa vedeti ce scrie in contractul initial si care sunt conditiile rezilierii acestuia; daca nu ati respectat clauzele contractului standard pe care l-ati incheiat, calea de a rezilia acel contract, considerat abuziv, de catre dvs, il poate face instanta de judecata. Ar mai fi o cale, o plangere la Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract telekom RedJane RedJane Buna ziua! Am abonament la Telekom intocmit pe 06.05.2014, valabil 12 luni, pana pe 06.05.2015. M-au contactat sa prelungesc contractul, cu alta oferta. Pe ... (vezi toată discuția)
Doresc reziliere contract telekom ( persoana juridica) mobinstal mobinstal buna seara, desi sunt client Telekom ( mobil) doar de 3 luni , datorita serviciilor de proasta calitate, doresc rezilierea contractului . prin schimb de ... (vezi toată discuția)
Abuz telekom romania Marius8201 Marius8201 Buna ziua, In data de 28 August am facut o cerere,telefonic,de reziliere a contractului meu cu Telekom. Mentionez ca nu mai eram in perioada contractula. Mi ... (vezi toată discuția)