avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire nedezbatuta- arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire nedezbatuta- arenda

in urma decesului tatalui meu am ramas patru mostenitori dar nu am dezbatut mastenirea ori sa fi facut alt demers.cum se poate proceda ca ca ceilanti trei mostenitori sa arendeze suprafata de teren unui singur mostenitor?se poate si in ce conditii.multumesc.
Cel mai recent răspuns: romeo59 , utilizator 13:56, 14 August 2015
Daca va intelegeti nu aveti nevoie de acte. Daca vreti acte, trebuie sa obtineti cel putin un certificat de calitate mostenitor si poi contract de arenda.
ne intelegem foarte bine intre noi dar a aparut o problema.suprafata de 3,5 ha teren arabil i-l lucreaza asociatia moldova tiganasi din loc.pina anul acesta plateam lucrarile in porub griu sau mai stiu eu ce.acuma a venit o problema si anume la asociatie nu mai au voie sa achizitioneze produse de la oameni pe motiv ca nu avem atestat de producator.deci problema aceasta este primaria nu poate sa-mi elibereze atestatul de producator pe motivul ca nu figurez ca imputernicit sa administrez suprafata de teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa primesc subventie valist valist Am cumparat o suprafata de pamant de la o persoana cu o chitanta de mana. Pana sa facem actele la notar, vanzatorul a murit si mostenitori nu are. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fals ibizza ibizza Va supun atentiei urmatoarea problema. In anul 1993 ca urmare a aplicarii Legii 18/1991 am mostenit de la bunicul meu, 1 ha teren arabil pt care mi s-a ... (vezi toată discuția)