avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie

Buna ziua.

Am fost la un Bar unde au aparate si fata de acolo a iesit lipsa la aparate 4100 de ron sefii de acolo ma banuie ca ea mi.ar fi dat mie banii sa joc cea ce nu este adevarat intrebarea mea este daca patesc eu ceva din cauza fetei. :(
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:48, 16 August 2015
Daca spuneti ca nu aveti legatura cu lipsa banilor, nu aveti de ce sa va ingrijorati.
Nu exista motiv de ingrijorare daca,intr-adevar nu aveti legatura cu lipsa banilor,presupun ca exista si camere de luat vederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare-nota explicativa-concediere Orbulescu Aurora Orbulescu Aurora Am primit o convocare la servici.Urmeaza sa dau o nota explicativa.Aceasta convocare este facuta in urma vizionarii de catre seful meu direct a camerelor video ... (vezi toată discuția)
Pretinse datorii intre persoane fizice danielrugina danielrugina Buna ziua! Vin cu o problema usor puerila, dar pentru siguranta mea personala am nevoie de un sfat al unui om care s-a mai lovit de cazuri asemanatoare. M-am ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de penalizare salariala cu 10% aurelia silion aurelia silion Buna seara, Lucrez la o agentie de pariuri sportive, al carei format include un bar si aparate de joc tip slotmachines; acest lucru presupune prezenta a doua ... (vezi toată discuția)