avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Convocare-Nota explicativa-Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Convocare-Nota explicativa-Concediere

Am primit o convocare la servici.Urmeaza sa dau o nota explicativa.Aceasta convocare este facuta in urma vizionarii de catre seful meu direct a camerelor video in care a constatat ca am intrat in depozitul de la bar in care nu erau cameresi nu am mai iesit timp de o ora.Mentionez ca eram in tura de noapte si el a presupus ca dormeam.Timp de o ora am facut curatenie si am servit masa.Convocarea este facuta pe motiv ca dormeam in timpul serviciului.La acea ora nu aveam clienti in sala de joc si m-am apucat de curatenie.Intrebarea mea este:poate sa ma concedieze in urma acestei convocari si note explicative?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 12:27, 25 Martie 2010
exista aceasta posibilitate, depinde de intrebarile ce va vor fi adresate si a raspunsurilor oferite. in cazul emiterii deciziei de concediere puteti sa o contestati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , sambata pe 09.11.2024 s-au stricat congelatoare ... Loredanalas Loredanalas Bună ziua , sambata pe 09.11.2024 s-au stricat congelatoare de la magazin .menționez ca nu mi sa transmis de către colega mea și am aflat ulterior ca ... (vezi toată discuția)
Concediere anyanca anyanca Buna ziua,lucrez într-un laborator de analize medicale pe recoltare probe SI recepție pacienți .precizez că sunt monitorizata cu camera video audio. Am ... (vezi toată discuția)
Concediere legala????? esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua, Asi avea o intrebare in legatura cu concedierea: in urma cu cateva zile am fost concediata cu desfacerea contractului de munca pe motiv de ... (vezi toată discuția)