avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte bebe viza SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte bebe viza SUA

Buna ziua am unbebelus mic de 5 luni si peste ceva timp (cateva luni,un an) vreau sa plec cu el in statele unite,eu stiu ce am nevoie pentru mine ca acte ,viza etc,.dar nu stiu ce imi trebuie pentru bebe astfel incat el este trecut pe numele meu in certificatul de nastere,ii trebuie si lui viza,sau ...ca vreau sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru el ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabimc , utilizator 16:54, 16 August 2015
CARMEN-ABBY a scris:

Buna ziua am unbebelus mic de 5 luni si peste ceva timp (cateva luni,un an) vreau sa plec cu el in statele unite,eu stiu ce am nevoie pentru mine ca acte ,viza etc,.dar nu stiu ce imi trebuie pentru bebe astfel incat el este trecut pe numele meu in certificatul de nastere,ii trebuie si lui viza,sau ...ca vreau sa stiu exact de ce acte am nevoie pentru el ? Multumesc.

Poate va ajuta asta : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte bebe pentru a merge in sua Abbey13 Abbey13 Buna ziua,am un bebe mic de 1 an jumate si vreau sa merg cu el in SUA pentru a vizita familia tatălui ,respectiv tatăl. Ce acte îmi trebuie pentru bebe daca ... (vezi toată discuția)
Nastere in u.s.a. Gabby90 Gabby90 Prietenul meu e cetatean american urmeaza sa ne casatorim, urmeaza sa avem un bebe, el insista sa nasc acolo, sa fiu pe asigurarea lui , cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Acte ieșire din tara. CARMEN-ABBY CARMEN-ABBY Buna ziua,am tot auzit fel de fel de variante,dar vreau sa stiu sigura sa nu ma trezesz cu probleme prin aeropoarte .Ce acte îmi trebuiesc exact entru a ieși ... (vezi toată discuția)