avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte bebe pentru a merge in SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte bebe pentru a merge in SUA

Buna ziua,am un bebe mic de 1 an jumate si vreau sa merg cu el in SUA pentru a vizita familia tatălui ,respectiv tatăl. Ce acte îmi trebuie pentru bebe daca in cercificatul lui de naștere sunt trecuta doar eu ca mama, iar la tata - ,pt k nu a putut fi prezent la naștere. Bebe acum are certificatul si pașaport cu viza pt SUA. Ce altceva ( acte) mai imi trebuie pt el si pt mine pt a călătorii amândoi? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:08, 26 Iunie 2016
Daca atat dvs. cat si copilul aveti pasapoarte cu viza nu va ramane decat sa va luati certificatele de nastere apostilate de prefectura si biletele de avion si sa zburati catre SUA. Tatal nerecunoscand inca bebelusul nu aveti nevoie de niciun acord din partea acestuia pentru a pleca ori a veni cu copilul in sau din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte ieșire din tara. CARMEN-ABBY CARMEN-ABBY Buna ziua,am tot auzit fel de fel de variante,dar vreau sa stiu sigura sa nu ma trezesz cu probleme prin aeropoarte .Ce acte îmi trebuiesc exact entru a ieși ... (vezi toată discuția)
Am o urgențã in legãtura cu titlul de calatorie Cocoandrus Cocoandrus Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - familie cu acte expirate, plecare din turcia în românia Bratu Florentin Sorin Bratu Florentin Sorin Am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati , eu sunt in Turcia cu fata si barbatul meu , eu am nascut aici o fetita acum are 1 an si 5 luni , si nu am plecat ... (vezi toată discuția)