avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte ieșire din tara.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte ieșire din tara.

Buna ziua,am tot auzit fel de fel de variante,dar vreau sa stiu sigura sa nu ma trezesz cu probleme prin aeropoarte .Ce acte îmi trebuiesc exact entru a ieși din țară ( pt SUA) cu un bebe.mic de 2 ani,in afară de vize ,pașapoarte si buletinul meu? Care trebuiesc traduse,sau legalizate? Bebe e pe numele meu( doar mama e trecuta in certificatul de naștere).
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:38, 13 Septembrie 2016
Luati cu dvs. si certif.de nastere al bebelusului apostilat. Daca e necesar sa traduceti ceva traduceti in SUA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte bebe pentru a merge in sua Abbey13 Abbey13 Buna ziua,am un bebe mic de 1 an jumate si vreau sa merg cu el in SUA pentru a vizita familia tatălui ,respectiv tatăl. Ce acte îmi trebuie pentru bebe daca ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)