buna sunt iosif77 si va contactez cu urmatoare problema.eu am fost casatorit timp de 15 ani cu actuala sotie iar in urma cu o luna ea a decis sa ma paraseasca invocand tot felul de motive ca nu ne mai intelegem ca nu ma mai iubeste ca sunt sas ca nu mai stiu ce pur si simplu intr odimineata mi aspus ca pleaca.am lasat o sa plece cu tot ce vrea ae si a considerat ca i se cuvine.La ora actuala sta in chirie in alt oras.Vreau sa precizez ca nu avem copii iar casa in care am stat este casa parinteasca al lui mama .casa pe care noi am renovat o cu bani luati din banca.inca nici nu am depus actele de divort<cel putin eu nu>ea ma ameninta ca ma da in judecata daca nu ii dau jumatate din toata casa.As dori sa stiu daca are dreptul la toata casa sa numai la ce am renovat impreuna cu banii din banca Toate actele casei sunt pe numele lui mama.VAmultumesc ca ma ti ascultat astept un raspuns
Ea are dreptul numai la ce poate demonstra ca a fost renovat pe baza acelui imprumut - cel mai probabil judecatorul va va cere sa-i returnati partea ei din imprumut. Cel putin asa a fost in cazul meu.
Nu are cum sa obtina jumatate din valoarea casei orice ar face.
Daca ati facut renovari impreuna ar fi bine sa rezolvati amiabil si sa nu va judecati.
De pricipiu puteti discuta omeneste intre voi si sa o lamuriti amiabil.
Daca ea vrea jumatate din casa nu aveti decat sa o lasati sa deschida proces.
Nu va avea bani sa se judece si va pierde oricum...
Daca va veti angaja avocat va ajunge sa plateasca ea avocatul dvs. deoarece cine pierde procesul plateste avocatul celuilalt.
Adica va fi obligat de instanta.
Ca sa nu intelegeti ca merge ea sa plateasca avocatul dvs...